Koningsdag 2018

Ook in 2018 zal het Oranje Comité Schiebroek haar uiterste best doen om een zo gevarieerd mogelijk programma neer te zetten. Voor ieder wat wils dus.

Het Comité is druk doende om haar plannen (en de daarbij benodigde financiering) rond te krijgen. Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar extra sponsoring om onze geweldige plannen vorm te kunnen geven.

Het Comité heeft ook uw hulp nodig ! Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u 2 uurtjes vrij kan maken om onze vrijwilligers te ondersteunen ! Aanmelden kan op info@ocschiebroek.nl of op onze Facebook pagina.

Hou de site de komende maanden in de gaten ! We gaan er voor de 26st (!) keer weer een geweldig feest van maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *