Koningsavond / Koningsdag Schiebroek 2019

De organisatie van het Oranje feest 2019 is in volle gang en er moet ook nog heel wat gebeuren. Maar we willen graag vast een tipje van de sluier oplichten over wat jullie kunnen verwachten. 

Ook dit jaar wordt het weer een fantastisch feest voor jong en oud aan het Wilgenplasplein. We trappen Koningsavond vrijdag 26 april af met nederpop band “Los”. De mannen van Los doen hun naam eer aan en in combinatie met een spectaculaire Fire Show kan ons Oranje feest niet beter beginnen!

Koningsdag zelf start met de gezellige kindervrijmarkt met een gratis ontbijtje voor alle deelnemers.

Na de feestelijke opening volgt een podiumprogramma met optredens van diverse artiesten en bands. Natuurlijk zijn de kinderplaybackshow, kinderdisco en de kinderspelen ook van de partij. Dit jaar inclusief tokkelbaan, klimwand en zelfs een mechanische stier!

Het hele programma 2019 van het Oranje Feest komt natuurlijk in LiS-Magazine, op onze website www.ocschiebroek.nl en op posters in de wijk. Zin om een paar uurtjes te helpen met de activiteiten? Gezellig! Meld je aan op info@ocschiebroek.nl of via onze Facebook pagina. Kom in elk geval 26 en 27 april naar het Wilgenplasplein.

Een feest voor Schiebroek, van Schiebroek !